Club de pregatire a examenelor Cambridge Scoala Gimnaziala

Free
Club de pregatire a examenelor Cambridge Scoala Gimnaziala

limbi-straine

CEL – Centrul de Educație Lumina în colaborare cu Şcoala Gimnazială Internaţioanală Spectrum Ploieşti organizează:

 

Club de pregătire a examenelor Cambridge

 

În cadrul clubului copiii care doresc sã îşi îmbunãtãţeascã cunoştinţele lingvistice vor putea sã se pregãteascã pentru susţinerea unor examene Cambridge: Key – Key English Test (KET); Preliminary – Preliminary English Test (PET).

 

Printre avantajele deţinerii unui certificat Cambridge pentru elevi se numãrã: echivalarea probei de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu program bilingv și intensiv şi bacalaureat, încredere ridicatã în forţele proprii, un examen mai puţin în perioada examenelor de la finalul anului şcolar.

 

Copiii vor învãţa sã comunice efectiv: citit, scris, vorbit, ascultat, astfel încât sã poatã sã îşi valorifice cunoştinţele de limba englezã.

 

Activitatatea clubului se va desfăşura la centrul CEL PLOIEŞTI– Şcoala Gimnazială Internaţionalã Spectrum, str. Înfrãţirii, nr. 4, Ploieşti, începând cu 20.02.2017 în zilele de luni în intervalul orar 15:00-16:30. Taxa este de 35 lei / sedinţă, iar cursul este format din 10 ședințe. 

 

Locurile sunt limitate si vor fi rezervate în ordinea înscrierilor.

 

 Adresa la care se pot încheia contractele este: Str. Infratirii nr. 4. Ploiesti, Scoala  Internationala SPECTRUM persoana de contact pentru contracte dna Magdalena CHELU.

 

 Pentru detalii suplimentare puteți lua legătura cu domnul Adrian Nicolaie pe email, la adresa adrian.nicolaie@lumina.ro, pe telefon, la numărul 0754.555.663 sau completând formularul următor:

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Course Features

  • Lectures 0
  • Quizzes 0
  • Duration 2 ore
  • Skill level 10
  • Language Română
  • Students 0
  • Assessments Self
Curriculum is empty.
Free