Club de pregatire a examenelor Cambridge cu profesor nativ

Free
Club de pregatire a examenelor Cambridge cu profesor nativ

limbi-straine

CEL – Centrul de Educație Lumina organizează:

 

Club de pregătire a examenelor Cambridge cu profesor nativ

 

Activitatea clubului se va desfasura sub coordonarea domnului profesor Graham Ford  si a doamnei Liana Georgescu, care au o bogata experienta in predarea limbii engleze atat in Marea Britanie cat si in strainatate.

 

Domnul Graham Ford are peste 25 de ani de experienta pedagogica, acumulata la diverse universitati din Marea Britanie si, mai recent, la institutii de invatamant din Bucuresti si Montevideo (Uruguay). La Montevideo, princiapala activitate a lui Graham a fost pregatirea cursantilor pentru examenele internationale din suita Cambridge (FCE, CAE si IELTS).

 

Domnul Ford vorbeste limba germana si actualmente studiaza limba romana, ceea ce ii confera o profunda intelegere a problemelor cu care se confrunta cei ce invata o limba straina.

 

Liana Georgescu este un pedagog plin de entuziasm, pasionat de limbi straine. Liana a obtinut diploma de licenta in filologie (franceza-engleza) la Universitatea din Bucuresti si are definitivatul in invatamant atat in Romania cat si in Anglia. De asemenea, calitatea de profesor de limba engleza ii este recunoscuta la nivel international si prin diploma CELTA emisa de centrul LILA din Liverpool, sub egida Universitatii Cambridge.

 

Doamna Georgescu are o experienta profesionala de peste 15 ani in context international, cu diferite grupe de varsta, de la gradinita pana la adolescenti si adulti.

 

În cadrul clubului, elevii care doresc sã îşi îmbunãtãţeascã cunoştinţele lingvistice vor putea sã se pregãteascã pentru susţinerea unor examene Cambridge,cum ar fi: Cambridge English: Cambridge English:Key (KET), Cambridge English:Preliminary (PET), Cambridge English:First (FCE), Cambridge English:Advanced (CAE).

 

Printre avantajele deţinerii unui certificat Cambridge pentru elevi se numãrã:

 

 • Examenele Cambridge English Language Assessment sunt recunoscute de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat din toate țările vorbitoare de limba engleză;
 • În urma testării Cambridge se obţine un certificat recunoscut internațional ce demonstrează cunoştintele de limba engleză;
 • O bună pregătire pentru examenele Cambridge English de niveluri superioare;
 • Certificatele obținute în urma examenelor de limbaenglezăCambridge pot fi folosite pentru echivalarea probelor de competență lingvistică.

 

Copiii vor învãţa sã comunice efectiv: citit, scris, vorbit, ascultat, astfel încât sã poatã sã îşi valorifice cunoştinţele de limba englezã.

 

Activitatatea clubului se va desfăşura la centrul CEL COLENTINA– Universitatea Europei de Sud-Est Lumina, sos. Colentina, nr. 64B, sector 2, începând cu 25.02.2017 în zilele de sambata în intervalul orar 09:00-11:00 si 11.00-13.00.Taxa este de 45 lei / sedinţă (10 şedinţe în total), iar costul pentru 10 sedinte este de 450 lei.

 

Locurile sunt limitate si vor fi rezervate în ordinea înscrierilor.

 

Pentru detalii suplimentare puteți lua legătura cu domnul Adrian Nicolaie pe email, la adresa adrian.nicolaie@lumina.ro, pe telefon, la numărul 0754.555.663 sau completând formularul următor:

 

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Course Features

 • Lectures 0
 • Quizzes 0
 • Duration 2 ore
 • Skill level 10
 • Language Română
 • Students 0
 • Assessments Self
Curriculum is empty.
Free