NASA Space Settlement Contest Preparation

Free
NASA Space Settlement Contest Preparation
CEL - Centrul de Educație Lumina in colaborare cu Liceul International de Informatica București ICHB. organizează cursul NASA Space Settlement Contest Preparation.

 
Cursul se adresează elevilor din clasele 7-12 și are ca scop redactarea unui proiect detaliat pentru realizarea unei stații spatiale care sa găzduiască minim 10.000 de persoane luând in considerare elemente de design, protecție împotrivă pericolelor, materiale de construcție, gravitație artificiala, sistem financiar, facilitați de petrecere a timpului liber, agricultura etc. In urma participării la accest curs elevii vor învață sa lucreze in echipa respectând anumite termene, vor descoperi tehnologii spatiale de ultima ora, își vor dezvolta gândirea critica și își vor îmbunătăți abilitățile de cunoaștere și colaborare.

 
Activitatea va fi coordonata de domnul Ali CABAS, profesor de informatica la ICHB, ai cărui elevi au obținut numeroase premii la acest concurs in anii anteriori:
2013 - Premiul I, Premiul al III-lea
2014 - Premiul I, Premiul al II-lea, Premiul al III-lea, Mențiune
2015 - Premiul al II-lea, Premiul al III-lea, Mențiune
2016 - Premiul I, Premiul al III-lea, Mențiune
2017 - Premiul I, Premiul al II-lea
 
Cursul se va desfășura in limba engleza pe parcursul a 20 de sedinte a cate 2 ore, organizate in zilele de sâmbăta in intervalul orar 15.00-17.00 la sediul ICHB - str. Balta Albina nr. 9, sector 3, București, începând din data de 30.09.2017.
 
Tariful pentru o ședința de 2 ore ( 50 min. +10 min. pauza + 50 min) este de 50 lei, iar taxa pentru cele 20 de sedinte este  1.000 lei.
 
Toți elevii care vor realiza un proiect vor primi o diploma recunoscuta internațional de la NASA și vor putea participa la conferinta internaționala International Space Development Conference organizata de NASA in perioada 24-27 mai la Los Angeles.
La link-ul de ami jos puteți regăsi câteva din activitățile desfășurate la conferințele anterioare
 
 
Pentru înscriere ca vă rugăm să completați formularul de mai jos:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Course Features

  • Lectures 0
  • Quizzes 0
  • Duration 40 ore
  • Skill level Pregătire
  • Language Engleza-English
  • Students 0
  • Assessments Self
Curriculum is empty.
Free