MESAJUL DIRECTORULUI

 

Ismail Sahin - Director CELŞcoala are un rol fundamental în pregătirea tinerilor pentru viaţă. Acesta este principiul de bază pe care se structurează educația oferită în cadrul tuturor școlilor care aparțin Lumina Instituții de Învățământ, începând de la grădiniță până la universitate.

Credem cu tărie că educația trebuie să fie centrată pe elev, pe nevoile și particularitățile fiecăruia. Scopul nostru este de a pregăti absolvenții pentru cerințele societăţii informaţionale, în cadrul căreia să işi poată alege cea mai potrivită carieră.

Idealul nostru educativ este realizarea unui model de dezvoltare armonioasă şi de manifestare deplină a personalităţii absolventului, cu întreaga gamă de calităţi de ordin intelectual, moral, profesional şi estetic.

Prin intermediul cursurilor organizate în cadrul Centrului de Educație Lumina ne propunem să oferim posbilitatea tututor tinerilor de a beneficia de educație la cele mai înalte standarde.

Tuturor – elevi, profesori, părinți – le mulțumim pentru efortul depus, pentru implicarea în activitățile Centrului de Educație Lumina și pentru interesul manifestat în dezvoltarea unui învățământ de calitate, la standarde europene.

 

Ismail Sahin
Director Centrul de Educatie Lumina