Tabere internaționale -
Ai între 7 și 20 de ani? 
Vrei să devii independent, responsabil și să depășești bariera de exprimare în limba engleză?
Iți dorești sa experimentezi o scoală britanica sau o școală în SUA, într-un sistem diferit de educație? 
 
Vino cu noi într-o tabăra internațională! Iți garantam o experiența educativa unica, distracție, schimb intercultural, internationalitate și prietenii noi, legate pe viata. 
 
Colegii prestigioase te așteaptă cu porțile deschise, cu programe complexe ce includ cursuri interactive de limba engleza, activități recreative și vizite la obiective turistice reprezentative. 
 
In taberele internationale CEL vei avea parte de multa actiune, interactiune, distractie si vei parcurge experiente de neuitat.

tabere-internationale

Intre beneficiile participarii la un astfel de program se numara:
  • Ii ajuta pe cursanti sa se integreze intr-un mediu multicultural, acum si mai tarziu. Nu veti gasi niciunde, nici macar cu ocazia vacantelor petrecute in familie, un cadru mai autentic pentru exersarea abilitatilor de comunicare (intr-o limba straina), a abilitatilor sociale si de relationare cu alte persoane, tinand cont de background-ul cultural si national al fiecaruia.
  • Cursantii pot experimenta un nou cadru de invatare, acesta fiind de multe ori primul contact in directia aplicarii pentru continuarea studiilor in strainatate.
  • Varietatea si complexitatea cursurilor si activitatilor ii va surprinde placut pe copii, acestia beneficiind de baze materiale exceptionale chiar in incinta unor renumite colegii sau universitati.
  • Cursurile de limba engleza sunt sustinute de catre profesori cu calificari international pentru predarea limbii engleze, calitatea acestor programe fiind recunoscuta de British Council prin inspectiile efectuate periodic.

Toate acestea se pot intampla avand un feedback permanent din partea reprezentantului nostru, insotitorul grupului de cursanti, lasand totodata acestora sentimentul de relaxare si independenta.