Ai intre 7 si 20 de ani?  Vrei sa devii independent, responsabil si sa depasesti bariera de exprimare in limba engleza? Vrei sa experimentezi o scoala britanica sau o scoala in SUA, intr-un sistem diferit de educatie? 
 
Vino cu noi intr-o tabara internationala! Iti garantam o experienta educativa unica, distractie, schimb intercultural, internationalitate si prietenii noi, legate pe viata. 
 
Colegii prestigioase te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce includ cursuri interactive de limba engleza, activitati recreative si vizite la obiective turistice reprezentative. 
 
In taberele internationale CEL vei avea parte de multa actiune, interactiune, distractie si vei parcurge experiente de neuitat.

tabere-internationale

Intre beneficiile participarii la un astfel de program se numara:
  • Ii ajuta pe cursanti sa se integreze intr-un mediu multicultural, acum si mai tarziu. Nu veti gasi niciunde, nici macar cu ocazia vacantelor petrecute in familie, un cadru mai autentic pentru exersarea abilitatilor de comunicare (intr-o limba straina), a abilitatilor sociale si de relationare cu alte persoane, tinand cont de background-ul cultural si national al fiecaruia.
  • Cursantii pot experimenta un nou cadru de invatare, acesta fiind de multe ori primul contact in directia aplicarii pentru continuarea studiilor in strainatate.
  • Varietatea si complexitatea cursurilor si activitatilor ii va surprinde placut pe copii, acestia beneficiind de baze materiale exceptionale chiar in incinta unor renumite colegii sau universitati.
  • Cursurile de limba engleza sunt sustinute de catre profesori cu calificari international pentru predarea limbii engleze, calitatea acestor programe fiind recunoscuta de British Council prin inspectiile efectuate periodic.

Toate acestea se pot intampla avand un feedback permanent din partea reprezentantului nostru, insotitorul grupului de cursanti, lasand totodata acestora sentimentul de relaxare si independenta.