Evaluare Nationala – pregatire pentru examene

Evaluare Naționala – Curs de pregatire pentru examene

CEL – Centrul de Educatie Lumina organizeaza in colaborare cu Liceul international de Informatica Bucuresti (ICHB) cursuri de pregatire pentru examenul de Evaluare Nationala – Limba si literatura romana si Matematica.
 

Acest curs se adresează elevilor din ciclul gimnazial clasa a VIII-a, care vor susține examenul de Evaluare Nationala la matematica si limba și literatura română.

In cadrul Centrului de Educație Lumina, cursanții găsesc sprijinul necesar și se pregătesc să obțină rezultate bune și foarte bune la lucrările de control, teze, olimpiade și la examenul de Evaluare Nationala.
 
Cursurile de pregatire se vor desfasura incepand cu data de 14 octombrie 2023 si vor fi organizate saptamanal pana la inceputul lunii iunie 2024 pe parcursul a 24 de sedinte a cate 2 ore.
 
Ședințele de pregătire la matematica cât și cele de limba și literatura română se vor desfășura sub atenta supraveghere a profesorilor centrului nostru, care dețin o bogată experiență în pregătirea elevilor pentru aceste examene și au obținut rezultate deosebite de-a lungul anilor.
 

Locurile sunt limitate și vor fi alocate în ordinea înscrierilor.

 
Activitatea Evaluare Națională  pentru clasa a VIII-a se va desfășura la centrul CEL PALLADY – str. Balta Albina nr. 9 sector 3, Bucureștiin zilele de sambata
 
  •  în intervalul orarul 09.00 – 11.00 la Matematica 
  •  în intervalul orarul 11.00 – 13.00 Limba si Literatura Romana

Tariful de participare pentru cele 24 de ședințe este  de 1990 lei pentru fiecare edisciplină.

  • Urmărim dezvoltarea competențelor de comunicare ale elevilor, indispensabile pentru orice tip de activitate profesională. Acestea se bazează pe: exprimarea clară, coerentă în limba română, ascultarea, înțelegerea și producerea unui mesaj oral sau scris, adaptarea la diverse situații de comunicare. In formarea competențelor de limbă, un rol activ îl joacă însușirea normelor gramaticale ale limbii;
  • Explicăm importanța cunoașterii limbii și literaturii române pentru dezvoltarea unei cariere;
  • Încurajăm o competiție pozitivă între membrii grupului astfel încât toti elevii să obțină rezultate cât mai bune, să interacționeze unii cu ceilalți, să lucreze în echipă și să obțină performanțe maxime la momentele în care acest lucru este necesar;
  • Pregătim elevii care doresc performanțe superioare: participare la concursuri sau olimpiade școlare, prin intermediul programelor intensive de pregătire;
  • Monitorizăm cu atenție și informăm părinții cu privire la activitatea copiilor;
  • Proiectăm și realizăm activități de instruire în baza competențelor și conținuturilor incluse în Curriculum Național.

Profesorii noștri ajută elevii să înțeleagă și să asimileze cunoștințele teoretice și să-și dezvolte competențe, astfel încât să poată aplica cunoștințele în rezolvarea problemelor. Se pune accent pe crearea unor situații concrete, pentru a demonstra aplicabilitatea și utilitatea matematicii, în viața de zi cu zi.

Prin această contextualizare, se declanșează un proces logic de gândire și se articulează cunoștințele mult mai eficient decât în cazul învățării prin memorare. Aplicațiile practice îl susțin pe elev în a face trecerea de la dimensiunea teoretică la cea aplicativă.

Pentru detalii suplimentare il puteti contacta pe doamna Gabriela Dragoi,  gabriela.dragoi@cedlum.ro , 0773724740.
 

Pentru inscrirere va rugam sa completati si sa semnati contractul din link-ul de mai jos si sa il incarcati in formularul de inscriere :

https://drive.google.com/file/d/178qErsdtdQ2Bh6sldCFe2AKcgzrGYXQ0/view?usp=drive_link

 

Scroll to Top
Visit Us On Facebook