clasa a 7-a matematica

Evaluare Nationala – pregatire pentru examene

CEL – Centrul de Educatie Lumina organizeaza in colaborare cu Liceul international de Informatica Bucuresti (ICHB) cursuri de pregatire pentru examenul de Evaluare Nationala – Limba si literatura romana si Matematica.
 
In cadrul Centrului de Educație Lumina, cursanții găsesc sprijinul necesar și se pregătesc să obțină rezultate bune și foarte bune la lucrările de control, teze, olimpiade și la examenul de Evaluare Nationala.
 
Cursurile de pregatire vor incepe in prima saptamana a lunii octombrie  (4 octombrie) si vor fi organizate saptamanal pana la inceputul lunii iunie 2022 pe parcursul a 25 de sedinte a cate 2 ore.
 
Ședințele de pregătire la matematica cât și cele de limba și literatura română se vor desfășura sub atenta supraveghere a profesorilor centrului nostru, care dețin o bogată experiență în pregătirea elevilor pentru aceste examene și au obținut rezultate deosebite de-a lungul anilor.
 
Locurile sunt limitate si vor fi alocate in ordinea inscrierilor.
 
Activitatea Evaluare Nationala  pentru clasa a VIII-a se va desfășura la :
 

               * în zilele de sâmbătă in intervalul orar 09.00 – 11.00 Limba si Literatura Romana
               * în zilele de sâmbătă in intervalul orar 11.00 – 13.00 Limba si Literatura Romana
               * în zilele de sâmbătă in intervalul orar 09.00 – 11.00 Matematica
               * în zilele de sâmbătă in intervalul orar 11.00 – 13.00 Matematica

  • Pregatirea Online pe platforma Zoom

               * în zilele de luni in intervalul orar 16.00 – 18.00 Limba si Literatura Romana
               * în zilele de sâmbătă in intervalul orar 09.00-11.00 Limba si Literatura Romana
               * în zilele de sambata in intervalul orar 09.00 – 11.00 Matematica
               * în zilele de sambata în intervalul orar 11.00 – 13.00 Matematica

Iti oferim pregatire cu profesori cu experienta si rezultate in grupe maxim 12 elevi.

  • Urmărim dezvoltarea competențelor de comunicare ale elevilor, indispensabile pentru orice tip de activitate profesională. Acestea se bazează pe: exprimarea clară, coerentă în limba română, ascultarea, înțelegerea și producerea unui mesaj oral sau scris, adaptarea la diverse situații de comunicare. In formarea competențelor de limbă, un rol activ îl joacă însușirea normelor gramaticale ale limbii;
  • Explicăm importanța cunoașterii limbii și literaturii române pentru dezvoltarea unei cariere;
  • Încurajăm o competiție pozitivă între membrii grupului astfel încât toti elevii să obțină rezultate cât mai bune, să interacționeze unii cu ceilalți, să lucreze în echipă și să obțină performanțe maxime la momentele în care acest lucru este necesar;
  • Pregătim elevii care doresc performanțe superioare: participare la concursuri sau olimpiade școlare, prin intermediul programelor intensive de pregătire;
  • Monitorizăm cu atenție și informăm părinții cu privire la activitatea copiilor;
  • Proiectăm și realizăm activități de instruire în baza competențelor și conținuturilor incluse în Curriculum Național.

Acest curs se adresează elevilor din ciclul gimnazial clasa a VII-a și a VIII-a, care vor susține examenul de Evaluare Nationala la limba și literatura română.

Matematica stă la baza tuturor științelor naturii, cu ajutorul ei stabilindu-se toate teoriile și legile acestora. In general, matematica este definită ca știința ce studiază relațiile cantitative, modelele de structură, de schimbare și de spațiu. În cadrul Centrului de Educație Lumina, cursanții găsesc sprijinul necesar și se pregătesc să obțină rezultate bune și foarte bune la lucrările de control, teze, olimpiade și la examenul de evaluare națională sau Bacalaureat.

Profesorii noștri ajută elevii să înțeleagă și să asimileze cunoștințele teoretice și să-și dezvolte competențe, astfel încât să poată aplica cunoștințele în rezolvarea problemelor. Se pune accent pe crearea unor situații concrete, pentru a demonstra aplicabilitatea și utilitatea matematicii, în viața de zi cu zi.

Prin această contextualizare, se declanșează un proces logic de gândire și se articulează cunoștințele mult mai eficient decât în cazul învățării prin memorare. Aplicațiile practice îl susțin pe elev în a face trecerea de la dimensiunea teoretică la cea aplicativă.

Matematica                        25 sedinte*2 ore 1.490 lei 12 elevi in grupa
Limba si literatura romana 25 sedinte*2 ore 1.490 lei 12 elevi in grupa
 
 
Pentru detalii suplimentare il puteti contacta pe domnișoara Mahri Taganova m.taganova@lumina.ro , 0770 60 40 90
 
Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de mai jos:
 
 

CEL – Pregătire Evaluare Națională

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Leave a Comment

Scroll to Top
Visit Us On Facebook