Cercul de Informatica Clasa a 4-a

CEL – Centrul de Educație Lumina, în colaborare cu ICHB, organizează cercul de informatica pentru elevii claselor a IV-a, coordonat de cadre didactice din cadrul ICHB care au o bogată experiență și rezultate deosebite obținute la concursurile și olimpiadele naționale.

In cadrul acestor cursuri elevii vor invata limbajul de programare C++. Nu sunt necesare cunostinte prealabile de informatica/ programare; sunt totusi necesare cunostinte de utilizare a computerului (conecatarea la o sedinta ZOOM, salvarea unui fisier pe computer)

Activitatea cercului de informatică pentru clasa a IV-a se va desfășura online pe platforma ZOOM.

  • în zilele de sambata în intervalele orare 09.00-10.30 și 11.00 – 12.30
  • in zilele de marti în intervalul orar 16.00 – 17.50
  • in zilele de miercuri în intervalul orar 16.00 – 17.50

Taxa de participare pentru cele 25 de ședințe organizate până la finalul acestui an școlar este de  1,000 RON.

Taxa va putea fi achitată în cont prin transfer bancar. Vă rugăm să specificați pe ordinul de plată numele copilului și scopul plății – CEL cercul de informatica.

Adresa la care se pot încheia contractele este: Str. Balta Albina Nr.9, Sector 3, Școala SPECTRUM et. 3, camera B306 (stația de metrou Anghel Saligny).

Pentru participarea la curs este necesar un computer sau laptop cu sistem de operare, aplicatia ZOOM, conexiune stabila la internet.

Pentru detalii suplimentare puteți lua legătura cu domnișoara Mahri Taganova pe email, la adresa [email protected], telefonic la numărul 0770.60 40 90.

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul următor:

 

Cercul De Informatică Clasa A 4 A

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Leave a Comment

Scroll to Top
Visit Us On Facebook