Cercul de Matematica Anzan MATH

CEL – Centrul de Educație Lumina, în colaborare cu ROMEDUCON, organizează cercul de matematica ”Anzan Mega Mental Arithmetica” pentru elevii  cu vârsta între 6-12 ani începând cu data de 23.09.2021sub coordonarea cadrelor didactice  pregătite și calificate pentru metodele specifice Anzan Math

Prin participarea la cercul de matematica Anzan MATH elevii vor dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a efectua multiple operații aritmetice într-un timp foarte scurt.

Aici puteti vizualiza câteva dintre realizările participanților la aceste cursuri în alte țări: video prezentare.

Puteți urmări o scurtă prezentare a acestui program aici.

Elevii vor avea oportunitatea de a studia aritmetica într-un mod diferit de tehnicile utilizate în școli, vor avea parte de distracție și vor putea aprofunda metodele de calcul rapid.

Programul complet include 4 module de formare diferite care urmeaza sa fie finalizate in 2 ani.

 1. Modul Adunare

  La sfârșitul acestui modul, copiii cu vârste cuprinse între 5 și 6 ani sunt capabili să efectueze operații de adunare rapidă cu numere între 0 – 99 și să își folosească puterea imaginației în consecință. Copiii care au peste 5-6 ani pot face operațiuni cu numerele „0 – 999” și își pot folosi și puterea de imaginație.

 2. Modul Scaderi

  La sfârșitul acestui modul, copiii cu vârste cuprinse între 5 și 6 ani sunt capabili să facă adunări și scăderi rapide cu numere între 0 – 99 și să-și folosească puterea imaginației în consecință. Copiii care au peste 5 ani pot face operații cu numere de cel puțin de la „0” la „999” și își pot folosi imaginația. În această perioadă, Anzan ™ vorbit și vizual sunt intens utilizate pentru a îmbunătăți concentrarea și imaginația rapidă.

 3. Modul Inmultire

  În acest modul, copiii continuă cu adunări și scăderi mentale rapide cu numere de una, două și trei cifre. Abilitățile lor rapide de aritmetică mentală sunt îmbunătățite la nivel avansat în această perioadă prin Imaginary Anzan ™. Acestea sunt introduse cu tabel de înmulțire, adaosuri ritmice și li se oferă, de asemenea, elementele de bază ale multiplicării mentale pentru îmbunătățirea lor la niveluri avansate.

 4. Modul IQ Games ™

  Acest modul oferă studenților specializarea tehnicilor de memorie și concentrare ridicată. Exercițiile Imaginari Anzan ™ maximizează utilizarea puterii imaginației și a concentrării elevilor. Drept urmare, pot face operațiuni cu două și trei cifre cu ușurință, iar încrederea în sine crește uimitor. Copiii care au stăpânit operațiile de multiplicare în modulul anterior sunt, de asemenea, conduși să facă operațiuni pe diviziuni și să utilizeze tehnicile de memorie fotografică mai extins prin creșterea numărului de cleme de memorie.

Activitatea cercului de matematică Anzan MATH va fi organizata pe grupe de vârstă: 6-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani si se va desfășura Online pe platforma Zoom pe parcursul a 4 ore de lucru pe săptămână astfel:

Luni si Joi in intervalele orare 17.00 – 18.30

Marti si Vineri in intervalele orare 17.00 – 18.30

Miercuri si Sambata in intervalele orare 17.00 – 18.30

Locurile sunt limitate și vor fi distribuite în ordinea înscrierilor.

Pregătirea în cadrul acestei activități se va desfășura în module.

Programul unui modul pe parcursul a 26 ședințe 3 ore de lucru săptămânale până la 22.12.2021.

Îți oferim pregătire cu profesori cu experiență și rezultate, în grupe mici de maxim 8 elevi în grupă Online- Zoom.

Pentru participarea la curs este necesar sa dispuneți de un computer desktop sau laptop ( nu sunt suficiente telefonul mobil sau tabletă) si o conexiune stabilă la internet.

De asemenea va fi necesar ca elevul sa lucreze minim 15 minute in fiecare zi in contul personal pe platforma Anzan Mega Mental Arithmetica.

Taxa de participare pentru un modul de 26 de sedinte este 1.250 RON.

Banca Transilvania

CONT RO89 PIRB 4219 7500 7000 1000
C.U.I RO 43366677
ROMEDUCON S.R.L
STR. EMIL GARLEANU GARLEANU NR.11 SECTOR 3

Adresa noastra este: Str.Emil Garleanu nr.11, sector 3 (stația de metrou Timpru Noi).
 

Va mulțumim și va așteptam!

Contractele se pot încheia online (via e-mail) sau la sediul nostru. Adresa la care se pot încheia contractele este: BLVD Mircea Voda nr.42, Sector 3, BL. M14, Sc.2, Ap.54 (stația de metrou Timpru Noi).

Pentru detalii suplimentare puteți lua legătura cu domnișoara Gulzada SOPYYEVA prin email, la adresa romeduconanzan@gmail.com sau telefonic, la numărul 0771.130.389

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul următor:

Cercul De Matematica ANZAN MATH

 • Vă rugăm să selectați programul dorit; în fiecare săptămână se vor desfășura câte 2 ședințe de pregătire pentru fiecare grupă în ziua și intervalul orar specificate.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Leave a Comment

Scroll to Top
Visit Us On Facebook