Cercul de Matematica Clasa 2

Junior de Performanta Mate Clasa a II-a

Cercul de Matematica Clasa a II-a

CEL – Centrul de Educație Lumina în colaborare Școală Spectrum organizează Cercul de matematica clasa a II-a  începând cu data de 30.09.2023 sub coordonarea cadrelor didactice ale Școlii SPECTRUM.

Cercul de matematica clasa a II-a de matematică se va desfăsura la

  • centrul CEL PALLADY – str. Balta Albina nr. 9, sector 3, în zilele de sâmbătă în intervalul orar  11.00 – 13.00
  • Pregatire Online – Zoom în zilele de sâmbătă în intervalul orar 09.00 -11.00 

Locurile sunt limitate si vor fi distribuite în ordinea înscrierilor.

Programul se va desfășura pe parcursul a 25 ședințe săptămânale până la finele anului școlar 2023 – 2024.

Iti oferim pregatire cu profesori cu experienta si rezultate in grupe restranse de elevi maxim 20 elevi in grupa 

Taxa totală pentru cele 25 ședințe este :

  • 2490 RON in sala de curs
  • 2290 RON Online -Zoom

CONT RO92 BTRL RONCRT03 7757 0501
C.U.I RO 36897625
GLOBAL EDUCATION&CONSULTANCY SRL
STR. BALTA ALBINA NR 9 SECTOR 3

Contractele se pot incheia online (via e-mail) sau la sediul nostru. Adresa la care se pot încheia contractele este: str. Balta Albina nr. 9 sector 3, București, Școală SPECTRUM Demisol, camera AD11

Cei care aleg să se pregătească în cadrul CEL vor beneficia de metode inovative de predare și de un know-how performant, transmis către elevi de profesori bine pregătiți și a căror rezultate s-au remarcat în ultimii ani la nivelul olimpiadelor si concursurilor naționale și internaționale.

Partea teoretică a fiecărei lecții este completată de exerciții sau activități care să familiarizeze elevii cu aplicațiile directe ale teoriilor studiate.

In cadrul acestui program elevii sunt sprijiniți să gândească critic asupra problemelor cotidiene, să identifice soluţii şi să rezolve probleme utilizând metode diverse. Matematica devine astfel o cale prin care pot fi rezolvate probleme curente, dezvoltând cunoştinţe, abilităţi şi atitudini utile în studiul altor discipline, în profesia viitoare şi în viaţă.

Acest program promovează cele mai importante atitudini şi valori care pot fi dezvoltate prin această disciplină, precum: respectul pentru adevăr şi perseverență pentru găsirea celor mai eficiente soluții, dezvoltarea de argumente şi evaluarea validităţii unor argumente.

Activităţile pot fi organizate individual, frontal sau în echipe, cultivând astfel spiritul de echipă, încrederea în sine şi respectul pentru ceilalţi, toleranţa, curajul de a prezenta o opinie personală şi spiritul de iniţiativă al elevilor. Încrederea în sine şi autonomia personală sunt susţinute la nivel metodologic prin utilizarea erorii ca sursă de învăţare, prin încurajarea obţinerii de soluţii multiple şi prin aplicarea matematicii în viaţa familială şi în evenimentele trăite în clasă sau în şcoală. Astfel se formează interesul elevilor pentru a reuşi în învăţare şi pentru continuarea studiului disciplinei.

Matematica, prin activităţile interdisciplinare propuse, contribuie la încurajarea comportamentului creativ al elevilor, consolidând, la nivel intelectual, atitudini pozitive atât faţă de matematică, cât şi faţă de alte domenii de studiu: arte, ştiinţe, limbă şi comunicare.

Pentru detalii suplimentare puteți lua legătura  cu colega noastra, domnișoara Gabriela Dragoi pe email, la adresa gabriela.dragoi@cedlum.ro pe telefon, la numărul 0751.795.749

Pentru înscriere vă rugăm sa completați formularul din link-ul următor:

Pentru inscrirere va rugam sa completati si sa semnati contractul de mai jos si sa il incarcati in formularul de inscriere :

https://drive.google.com/file/d/1iS5kgL9aaI9QY3xP2YLIUUn6gf3bDE2r/view?usp=drive_link

Pentru înscriere vă rugăm sa completați formularul din link-ul următor:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd21ke5V7oP-7KyTIS1BtsnLaJh0Vr6978qK5A34MDFZuP9jQ/viewform

Scroll to Top
Visit Us On Facebook