Cercul de Matematica Clasa a VII-a Performanta cu doamna Mihaela MOLDOVAN

CEL – Centrul de Educație Lumina, în colaborare cu ICHB – Liceul Teoretic International de Informatica București, organizează cercul de matematica clasa a VII-a performanta  începând cu data de 02.10.2021 sub coordonarea doamnei profesoare Mihaela MOLDOVAN.

Doamna profesoara Mihaela Moldovan este unul dintre cei mai apreciați profesori din capitala cu o bogată experiență și rezultate deosebite la olimpiadele naționale.

Cercul de matematica  pentru clasa a VII-a performanta se adresează elevilor care doresc sa se pregătească la un nivel ridicat pentru participarea la Olimpiada Națională de Matematica (ONM). Se vor parcurge temele specifice care ii vor ajuta pe cursanți sa se pregătească bine si foarte bine pentru etapele ONM.

Activitatea cercului de matematica pentru clasa a-VII-a performanta se va desfășura online pe platforma ZOOM

in zilele de sâmbătă in intervalul orar 18.00 – 19.50  

Activitatea cercului de matematica se va desfășura săptămânal, pe întreg parcursul anului școlar 2021-2022, în cadrul a 25 de ședințe de pregătire.


Locurile sunt limitate și vor fi alocate în ordinea înscrierilor.

Taxa de participare pentru cele 25 de ședințe este 1,800 lei si poate fi achitată integral.

Contractele pentru cercul de matematica clasa a VII-a se pot încheia online (via e-mail) sau la sediul nostru. Adresa la care se pot încheia contractele este: Str. Balta Albina Nr.9, Sector 3, Școala SPECTRUM demisol, camera AD11 (stația de metrou Anghel Saligny).

Pentru detalii suplimentare puteți lua legătura cu domnul Adrian Nicolaie pe adresa de e-mail adrian.nicolaie@lumina.ro  sau telefonic la numărul 0754.555.663

Pentru înscriere va rugam sa completați formularul următor:

Cercul De Matematica Clasa A 7-A PERFORMANTA Mihaela Moldovan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Leave a Comment

Scroll to Top
Visit Us On Facebook