Cercurile de Matematică – Clasele  V, VI, VII

CEL – Centrul de Educație Lumina, în colaborare cu ICHB, organizează cercurile de matematica pentru clasele V,VI,VII începând cu data de 30.10.2023, coordonat de cadre dicactice din cadrul Global Education&Consultancy cu au o bogată experiență și rezultate deosebite obținute la concursurile și olimpiadele naționale.

Activitatea cercurilor de matematică se va desfăsura în format online, pe patforma ZOOM, după următorul program:

Clasa a V-a – Vineri în intervalul orar 18.00 – 20.00 sau sâmbătă în intervalul orar 11.00 – 13.00
Clasa a VI-a – Joi în intervalul orar 18.00 – 20.00
Clasa a VII-a – Luni în intervalul orar 18.00 – 20.00

Locurile sunt limitate și vor fi distribuite în ordinea înscrierilor.

Cercul de matematica clasa a V-a se va desfășura pe parcursul a 20 ședințe săptămânale pana la finalul anului școlar 2023 – 2024.

Vor fi abordate teme precum:
  • Clasa a V-a – Numere naturale, Divizibilitate, Puteri, Împărțirea cu rest a numerelor naturale, Proprietăți ale relației de divizibilitate, Criterii de divizibilitate, Numere prime, numere compuse, Pătrate perfecte, Tipuri de probleme, Probleme de numărare, Probleme de logică, Metode aritmetice de rezolvare a problemelor, Ecuații și inecuații în N, Recapitulare olimpiadă, Ultima cifră-pătrate perfecte, Probleme de concurs, Principiul cutiei. Metoda reducerii la absurd
  • Clasa a VI-a – Mulțimi, Aplicații ale mulțimilor, probleme de numărare, Unghiuri. Probleme de concurs, Divizibilitate în N. Probleme de concurs, Numere naturale. Proprietăți ale relației de divizibilitate, Teorema fundamentală a aritmeticii, Rapoarte și proporții. Procente, Proporționalitate directă și inversă, Perpendicularitate și paralelism, Numere întregi, Numere raționale, Ecuații și inecuații în N, Z, Q, Probleme de numărare, Probabilități, Ecuații diofantice, Probleme de teoria numerelor, Cercul, Probleme de concurs, Probleme de coliniaritate și de concurență, Triunghiuri congruente, Proprietăți ale triunghiurilor. Inegalități geometrice
  • Clasa a VII-a – Paralelogramul-proprietăți, Patrulatere particulare, Probleme de concurs, Divizibilitate in mulțimea numerelor întregi, Numere iraționale, radicali, Trapezul, cazuri particulare, Arii, Numere reale, modul, proprietăți, Partea întreagă și partea fracționară a unui număr real, Asemănarea triunghiurilor, probleme de concurs, Inegalități , medii, Inegalități geometrice, probleme de extrem, Relații metrice, Probleme de concurs, Coliniaritate, concurenta-metode de demonstrație, Teorema Menelaus – aplicații, Teorema lui Ceva – aplicații, Aplicarea noțiunilor de trigonometrie în triunghi.

Iti oferim pregatire cu profesori cu experienta si rezultate in grupa aproximativ 20 de elevi.

Tariful de participare pentru cele 20 de ședințe este de 1990 lei.

Pentru elevii care se vor inscrie pana la data de 20.10.2023 se va acorda o reducere de 10% din suma totala a cursului.

 

Banca Transilvania

CONT RO92 BTRL RONCRT03 7757 0501
C.U.I RO 36897625
GLOBAL EDUCATION&CONSULTANCY SRL
STR. BALTA ALBINA NR 9 SECTOR 3

Contractele se pot incheia online sau la sediul nostru. Adresa la care se pot încheia contractele este: Str. Balta Albina Nr.9, Sector 3 (stația de metrou Anghel Saligny).

Pentru detalii suplimentare puteți lua legătura cu doamna Gabriela Dragoi pe email, la adresa gabriela.dragoi@cedlum.ro, telefonic la numărul 077324740.

Pentru inscrirere vă rugăm să completați și să semnați contractul de mai jos și să îl încărcați în formularul de înscriere :

https://drive.google.com/file/d/1BCslbmsiSp0alVqEBYrj7I4AIbwyuRnB/view?usp=drive_link

Pentru înscriere vă rugăm să completati formularul din link-ul  următor:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-m8kx1xpJbajXtvOFZ8D5CfTuYHhITZkhpv1i83ob7c0RlQ/viewform

Scroll to Top
Visit Us On Facebook