curs de informatica

Curs de Informatica

CEL – Centrul de Educație Lumina, în colaborare cu ICHB, organizează curs de informatica pentru elevii claselor a VIII-a a IX-a si a X-a, coordonat de domnul profesor PUDAK NURBERDIYEV, coordonator al echipei de olimpici din cadrul ICHB cu au o bogată experiență și rezultate deosebite obținute la concursurile și olimpiadele naționale si internaționale. De asemenea domnul profesor pregătește elevii din SUA pentru olimpiada lor națională USACO -USA Compiad Olympiad.

In cadrul acestui curs de informatica elevii vor studia limbajul de programare C++.

Activitatea cursului de informatică se va desfășura online pe platforma ZOOM.

 • în zilele de sambata în intervalul orar 09.00-10.50 nivel incepator și
 • în zilele de sambata în intervalul orar 11.00 – 12.50 nivel mediu

Pentru particparea la cursul nivel incepator nu sunt necesare cunostinte prealabile de informatica/ programare; sunt totusi necesare cunostinte de utilizare a computerului (conecatarea la o sedinta ZOOM, salvarea unui fisier pe computer).

Cursul de informatica nivel mediu de adresează elevilor care deja cunosc instructiunile if/else, for, while. Dacă ați început deja programarea și doriți să continuați la un nivel mai înalt acest curs poate fi cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Taxa de participare pentru cele 25 de ședințe organizate până la finalul acestui an școlar este de  1,300 RON.

Taxa va putea fi achitată în cont prin transfer bancar. Vă rugăm să specificați pe ordinul de plată numele copilului și scopul plății – CEL cercul de informatica.

Contractele se pot incheia online, via e-mail sau fizic la adresa: Str. Balta Albina Nr.9, Sector 3, Școala SPECTRUM demisol, camera AD11 (stația de metrou Anghel Saligny).

Pentru participarea la curs este necesar un computer sau laptop cu sistem de operare, aplicatia ZOOM, conexiune stabila la internet.

Pentru detalii suplimentare puteți lua legătura cu domnișoara Mahri Taganova pe email, la adresa [email protected], telefonic la numărul 0770.60 40 90.

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul următor:

Cursul de Informatică Liceu

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1 thought on “Curs de Informatica”

 1. Buna seara.

  Chiar acum am facut inscrierea pentru fiul meu ce este elev la liceul Grigore Moisil din Timisoara?

  Vreau sa va intreb care este data de incepere a cursului, care este contul si pana cand trebuie facut viramentul?

  Multumesc
  BOLDEA Marius

Leave a Comment

Scroll to Top
Visit Us On Facebook