Curs intensiv de pregătire pentru Olimpiada Națională la Informatică

CEL – Centrul de Educație Lumina organizează cursul ONLINE de pregătire intensivă pentru Olimpiada Națională la Informatică, susținut de domnul profesor Ali Cabas.

Acest curs este conceput special pentru elevii din clasele V-VIII care s-au calificat pentru participarea la Olimpiada Națională de Informatică sau elevilor care doresc să se pregătească la acest nivel.

Programul se va desfășura în perioada 01-19 aprilie 2024, în câte 2 ședințe săptămânale (total: 6 ședințe; 1 ședință = 2 ore), după cum urmează:

  • Zile și intervale orare:
    • Clasele 5 și 6: Marți (15:00 – 17:00) și Vineri (15:00 – 17:00)
    • Clasele 7 și 8: Joi (15:00 – 17:00) și Sâmbătă (13:30 – 15:30)

 

Prețul cursului este de 750 lei.

 

Profesorul Ali Cabas este un expert recunoscut în domeniul informaticii și are o vastă experiență în pregătirea elevilor pentru competițiile naționale și internaționale.

Așteptăm cu nerăbdare să ne alăturăm călătoriei dumneavoastră în lumea fascinantă a informaticii și să vă oferim suportul necesar pentru a vă atinge potențialul maxim în cadrul Olimpiadei Naționale la Informatică.

Pentru orice întrebare ne puteti scrie pe adresa de email gabriela.dragoi@cedlum.ro sau ne puteti suna la numarul de telefon 0773724740.

 

Pentru înscriere vă rugăm să completați și să semnați contractul de mai jos și să îl încărcați în formularul de înscriere:

CONTRACT

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de mai jos:

FORMULAR DE INSCRIERE

 

Scroll to Top
Visit Us On Facebook