Curs matematica în vacanța de iarna (19-23 februarie) pentru clasele V-VIII

CEL – Centrul de Educație Lumina organizează Cursul online de vacanță la matematică pentru elevii claselor a V-a si a VI-a în perioada 19-23 februarie 2024, sub coordonarea domnilor profesori Tudose Cosmina și Viorel Zlate, cadre didactice cu o bogată experiență la catedră și rezultate deosebite obținute la concursuri școlare.

Acest proiect este special conceput pentru elevii pasionați de matematică și pentru cei care aspiră să participe la concursuri și olimpiade la această disciplină.

Cursul are ca scop antrenarea elevilor în rezolvarea problemelor matematice complexe, stimulând gândirea analitică și capacitatea de a aborda provocările matematice cu creativitate. Activitatea se concentrează pe dezvoltarea abilităților necesare pentru a aborda cu succes concursurile de matematică și olimpiadele școlare. Profesorii noștri au experiență în pregătirea elevilor pentru astfel de competiții, iar curriculumul cursului reflectă aceste așteptări.

Succesul în rezolvarea problemelor dificile și participarea la competiții vor consolida încrederea elevilor în abilitățile lor matematice.

Participarea la concursuri școlare și extrașcolare reprezintă o oportunitate valoroasă pentru dezvoltarea abilităților matematice și pentru formarea unei gândiri analitice și critice. Asemenea competiții încurajează elevii să-și exploreze și să-și valorifice potențialul maxim în domeniul matematicii, oferindu-le astfel avantaje semnificative în parcursul lor educațional.

Cursul se va desfășura pe parcursul vacantei de iarnă din perioada 19-23 februarie 2024 zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 12:00, însumând 5 ședințe a câte 3 ore.

Ședințele vor fi în format Online, pe platforma Zoom.

Prețul cursului este de 1150 lei. Înscrierea și plata se pot face până joi, 15 februarie 2024.

Tematica se poate vedea in documentul din atasament.

Pentru înscriere vă rugăm să completați și să semnați contractul de mai jos și să îl încărcați în formularul de înscriere :

Contract curs vacanta feb. V-VI

Contract curs vacanta feb. VII-VIII

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul din link-ul următor :

FORMULAR DE INSCRIERE

Ne dorim să cultivăm nu doar abilitățile matematice ale elevilor, ci și pasiunea lor pentru această știință fascinantă. În cazul în care aveți întrebări suplimentare sau doriți să vă înscrieți la curs, vă stăm la dispoziție pentru orice informație suplimentară. Ne puteti contacta la adresa de email gabriela.dragoi@cedlum.ro sau la numărul de telefon 0773724740.

Vă așteptăm cu drag!

Echipa CEL

Scroll to Top
Visit Us On Facebook