ISTORIC

Centrul de Educație Lumina și-a început activitatea în anul 2013 sub titulatura “Centrul de pregătire pentru Bacalaureat Lumina”, și a pornit la drum cu dorința de a oferi servicii de educație la cel mai înalt standard, la prețuri foarte accesibile, garantând în același timp, prin contract, succesul la examenul de Bacalaureat.

Încă din primul an de funcționare cursanții centrului s-au remarcat prin rezultatele obținute la examenul de Bacalaureat, iar rezultatele au continuat să se îmbunătățească de la an la an.

Pe parcursul anilor, în baza rezultatelor obținute ni s-a solicitat să oferim și cursuri de pregătire pentru alte tipuri de examene: Evaluare Națională, SAT, etc. Astfel în 2016, Centrul de pregătire pentru Bacalaureat Lumina a devenit Centrul de Educație Lumina, care își propune să organizeze în continuare cursuri de pregătire pentru examenele naționale (Bacalaureat și Evaluare Națională), pentru admitere la universitățile din străinătate (SAT), sau de pregătire în vederea îmbunătățirii rezultatelor școlare. Ne propunem astfel, să oferim tuturor elevilor dornici să progreseze acces la educația implementată în toate școlile Lumina Instituții de Învățământ.

2016

97% Limba și literatura română

100% Istorie

100% Geografie

90% Biologie

95% Matematică

 

2015

100% Limba și literatura română

100% Istorie

100% Geografie

100% Biologie

100% Informatică

 95% Matematică

Deși în 2015 atât numărul de cursuri cât și numărul de cursanți au crescut foarte mult, rezultatele obținute au fost în continuare la nivel foarte înalt – promovabilitate 100% la limba și literatura română, istorie, geografie, biologie și informatică, iar pentru matematica gradul de promovabilitate a fost de 95%.

In 2015 am deschis și cursuri de pregătire pentru Evaluarea Națională; și pentru aceste cursuri rezultatele au constituit o surpriză plăcută; toți cursanții au fost admiși la liceele pe care și le doreau iar mediile generale au fost :

Limba și literatura română – 8,75.

Matematică – 8,60

 

2014

100% Limba și literatura română

100% Istorie

100% Limba engleză

 94% Matematică

In 2014 cursanții noștri au înregistrat un succes remarcabil, la limba și literatura română, istorie și limba engleză promovabilitatea a fost 100%, iar la matematică 4 dintre cursanții noștri au obținut nota 10.

 

2013

85% Limba și literatura română

82% Matematică

În urma pregătirii oferite la Centrul de Bacalaureat al Universității Lumina cursanții au absolvit cu succes Bacalaureatul. La proba de Matematică au promovat 82% dintre cursanți iar la proba de Limba Română peste 85% dintre elevii pregătiți au promovat cu succes.

Scroll to Top
Visit Us On Facebook