Tineri de performanta VIII

Matematica de Performanta X

CEL – Centrul de Educație Lumina vă invită să participați la cursul modular online Matematica de Performanta X coordonat de Prof.Dr.Flavian GEORGESCU.
Acest program este dedicat elevilor care sunt în clasa a X-a în anul educațional 2020 – 2021.

CEL vine sprijinul elevilor din toată țara pasionați de matematică și care doresc să se pregătească pentru concursurile și olimpiadele școlare, precum Olimpiada Națională de Matematică sau alte concursuri naționale și internaționale.

Prof. Dr. Flavian GEORGESCU, fost olimpic național și internațional , este antrenor al olimpicilor la matematică în cadrul Liceului Internațional de Informatică (ICHB).

Domnul profesor a pregatit de-a lungul anilor numeroși elevi care au obținut medalii și premii la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale.

Activitățile se vor desfășura online pe platforma zoom (www.zoom.us).

Informațiile de conectare vor fi transmise înainte de începerea cursului participanților acceptați la curs.

Lecțiile vor fi susținute de către domnul profesor Flavian Georgescu împreună cu următoarea echipă:

  • Cuturela LENCA  – fostă olimpică internațtională, medaliată cu aur și de două ori cu argint la olimpiada internațională de fete EGMO, medaliată de 6 ori cu aur și o dată cu bronz la Olimpiada Națională, medaliată cu aur la olimpiada internațională din Yakutia și medaliată cu argint la balcaniada de juniori.
  • Cezar LUPU   – asistent universitar la Universitatea Texas Tech, SUA, două titluri de doctor, fost olimpic național și pregătitor de olimpici
  • Lucian PETRESCU – profesor la Colegiul Grigore Moisil din Tulcea, a fost deputy leader al lotului olimpic de juniori al României și a susținut cu succes lecții în cadrul loturilor de matematică
  • George PICU – fost olimpic medaliat la competiții naționale și internaționale
  • Sebastian SIMON – medaliat cu argint anul trecut la Olimpiada Internațională de Matematică, medaliat cu argint la balcaniada de juniori și medaliat în această vară cu aur la Cyberspace Matematical Competition

Cursul se va desfășura în fiecare zi de sâmbătă între orele 12.30 și 15.00 începând cu data de 20 februarie până la data de 29 mai (14 ședințe).

Program în zilele de sâmbătă, intervalul orar 12.30 – 15.00

▶ 12.30 – 13.40 curs
▶ 13.40 – 13.50 pauză
▶ 13.50 – 15.00 curs

Tariful unui modul ( 14 ședințe -28 ore ) este 1.590 RON

Locurile sunt limitate și vor fi alocate in ordinea înscrierii.

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Tineri de Performanta X

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top
Visit Us On Facebook