Tineri de performanta VIII

Tineri de Performanta X

CEL – Centrul de Educație Lumina va invita sa participati la cursul modular online Tineri de Performanta.
Acest program este dedicat absolventilor de clasa a 10-a si va avea loc in perioada 05 – 17 iulie 2021.

CEL vine in sprijinul absolventilor claselor a 10a din toata tara pasionati de matematica si care doresc sa se pregateasca pentru concursurile si olimpiadele scolare.

Perioada vacantei de vara poate reprezenta o oportunitate de a invata o parte consistenta din materia clasei a 11a, lucru atat de important pentru un elev olimpic, acesta fiind si scopul acestui curs. 

Lectiile vor fi sustinute de urmatoarea echipa selecta de profesori/olimpici nationali si internationali

Victor VACARIU
Profesor cu vasta experienta la Liceul Teoretic International de Informatica din Bucuresti. Este antrenor al multor generatii de olimpici cu rezultate faimoase la olimpiadele de matematica.

Dan DUMITRESCU
Fost olimpic national si international, medaliat de trei ori cu aur la Olimpiada Nationala de Matematica. De asemenea a fost medaliat cu aur la concursul international pentru studenti Seemous. A fost component al lotului largit de seniori si in prezent pregateste olimpici la Liceul Teoretic International de Informatica din Bucuresti.

Flavian GEORGESCU
Profesor doctor, antrenor al olimpicilor de la ICHB Bucuresti (Liceul Teoretic International de Informatica). A fost olimpic national si international, medaliat de doua ori cu aur, de doua ori cu argint si o data cu bronz la Olimpiada Nationala de Matematica in perioada 2004-2008, membru al echipei Romaniei la olimpiadele internationale studentesti in perioada 2009-2011. Este profesor pregatitor al loturilor de matematica.

Vlad MATEI
Fost olimpic national si international. A obtinut doctoratul in matematica la Universitatea Wisconsin Madison in anul 2017. Este profesor pregatitor in tabara de matematica Awesome Math USA in ultimii 7 ani, propunator de probleme la olimpiade si autor de culegeri pentru olimpiadele de matematica. A fost, de asemenea, medaliat de nenumarate ori la competitiile nationale si internationale.

Picu GEORGE
Fost olimpic national si international, medaliat cu doua medalii de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Nationala de Matematica. In anul 2016 a obtinut medalie de aur la balcaniada de matematica pentru Juniori.

Vlad ROBU
Fost olimpic national si international, medaliat cu 3 medalii de aur si 2 medalii de argint la Olimpiada Nationala de Matematica si membru al lotului largit de seniori. In 2017 a fost medaliat cu bronz la olimpiada internationala pluridisciplinara din Yacutia.

Programul se va desfășura în doua module :

Modulul 1 Analiza matematica 05 – 10 iulie 2021
Modulul 2Algebra 12 – 17 iulie 2021

In fiecare zi vor avea loc cate doua lectii a cate doua ore, programul incepand de la ora 10.00 dimineata (4 ore pe zi).

Program zilnic, intervalul orar 10.00 – 15.00

▶ 10.00 – 12.00 curs
▶ 12.00 – 13.00 pauza
▶ 13.00 – 15.00 curs

Lectiile vor fi sustinute pe platforma Zoom.

Tariful unui modul este 1400 ron. Participantii care doresc inscrierea la ambele module vor beneficia de un discount, pretul fiind de 2490 ron.

Pentru a asigura o calitate inalta a pregatirii, numarul de locuri este limitat, tinandu-se cont de ordinea inscrierilor

Pentru înscriere va rugam sa completati formularul de mai jos:

Tineri de Performanta X

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top
Visit Us On Facebook