Cedlum matematica pentru bacalaureat

Cursuri de Matematică pentru Bacalaureat

Centrul de Educatie Lumina organizeaza in colaborare cu ICHB cursuri de pregatire pentru examenul de Bacalaureat.

In cadrul Centrului de Educație Lumina, cursanții înscriși la cursul de Informatica găsesc sprijinul necesar și se pregătesc să obțină rezultate bune și foarte bune la lucrările de control, olimpiade și la examenul de Bacalaureat.

Matematica stă la baza tuturor științelor naturii, cu ajutorul ei stabilindu-se toate teoriile și legile acestora. In general, matematica este definită ca știința ce studiază relațiile cantitative, modelele de structură, de schimbare și de spațiu. În cadrul Centrului de Educație Lumina, cursanții găsesc sprijinul necesar și se pregătesc să obțină rezultate bune și foarte bune la lucrările de control, teze, olimpiade și la examenul de  Bacalaureat.

Cedlum matematica pentru bacalaureat 2

Profesorii noștri ajută elevii să înțeleagă și să asimileze cunoștințele teoretice și să-și dezvolte competențe, astfel încât să poată aplica cunoștințele în rezolvarea problemelor. Se pune accent pe crearea unor situații concrete, pentru a demonstra aplicabilitatea și utilitatea matematicii, în viața de zi cu zi.

Prin această contextualizare, se declanșează un proces logic de gândire și se articulează cunoștințele mult mai eficient decât în cazul învățarii prin memorare. Aplicațiile practice îl susțin pe elev în a face trecerea de la dimensiunea teoretică la cea aplicativă.

Cursurile de pregatire vor incepe in data de 7 octombrie 2023  si vor fi organizate saptamanal pana la inceputul lunii iunie 2024 pe parcursul a 24 de sedinte a cate 2 ore.
 
Ședințele de pregătire  se vor desfășura sub atenta supraveghere a profesorilor centrului nostru, care dețin o bogată experiență în pregătirea elevilor pentru aceste examene și au obținut rezultate deosebite de-a lungul anilor.
 
 
Programul de pregătire se va desfasura fizic în  sala de clasă, la centru nostru CEL Pallady (strada Balta Albina nr. 9, sector 3 București) în zilele de sâmbata in doua variante de desfasurare: interval orar 09.00-11.00 sau interval orar 11.00 – 13.00

Locurile sunt limitate si vor fi alocate in ordinea inscrierilor. Taxa de participare la acest curs este de 1.990 lei.

 
Grupele de studiu vor fi formate din 12 – 20 elevi.
CUM FUNCȚIONEAZĂ
  • Urmărim înțelegerea și fixarea noțiunilor de bază, recuperarea lacunelor, efectuarea temelor și menținerea unui ritm constant de pregătire;
  • Explicăm importanța, relevanța și aplicațiile practice ale matematicii;
  • Formăm grupe restrânse de 8 – 12 elevi, echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunoștințe și stilurilor de învățare;
  • Încurajăm o competiție pozitivă între membrii grupului astfel încât toti elevii să obțină rezultate cât mai bune, să interacționeze unii cu ceilalți, să lucreze în echipă și să obțină performanțe maxime la momentele în care acest lucru este necesar;
  • Monitorizăm cu atenție și informăm părinții cu privire la activitatea copiilor;
  • Proiectăm și realizăm activități de instruire în baza competențelor și conținuturilor incluse în Curriculum Național.
PROFILE

În cadrul Centrului de Educație Lumina puteți opta pentru următoarele cursuri de pregătire la matematică, adresate elevilor din clasa a XII-a, precum și absolvenților de liceu care vor susține examenul de Bacalaureat:

  • Matematică M1 – profil real, specializarea matematică-informatică
  • Matematică M2 – profil real, specializarea științele naturii
  • Matematică M3 – profil real, specializarea tehnologie
 
Pentru detalii suplimentare il puteti contacta pe domnișoara Gabriela Drăgoi gabriela.dragoi@cedlum.ro, 0773 724 740
 
Pentru inscrirere va rugam sa completati si sa semnati contractul din link-ul de mai jos si sa il incarcati in formularul de inscriere :

https://drive.google.com/file/d/1CVOKg9Ss9qtrlSpYahBBVJ1Fqsv5x4Tg/view?usp=drive_link

Pentru inscriere va rugăm să completați formularul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoSVTngyN634JoLknmra6dmheO9OK7taVEY_KV45agOUfcOA/viewform

Scroll to Top
Visit Us On Facebook