Centrul de Educatie Lumina organizeaza in colaborare cu ICHB cursuri de pregatire pentru examenul de Bacalaureat.

In cadrul Centrului de Educație Lumina, cursanții înscriși la cursul de Informatica găsesc sprijinul necesar și se pregătesc să obțină rezultate bune și foarte bune la lucrările de control, olimpiade și la examenul de Bacalaureat.

Matematica stă la baza tuturor științelor naturii, cu ajutorul ei stabilindu-se toate teoriile și legile acestora. In general, matematica este definită ca știința ce studiază relațiile cantitative, modelele de structură, de schimbare și de spațiu. În cadrul Centrului de Educație Lumina, cursanții găsesc sprijinul necesar și se pregătesc să obțină rezultate bune și foarte bune la lucrările de control, teze, olimpiade și la examenul de  Bacalaureat.

Profesorii noștri ajută elevii să înțeleagă și să asimileze cunoștințele teoretice și să-și dezvolte competențe, astfel încât să poată aplica cunoștințele în rezolvarea problemelor. Se pune accent pe crearea unor situații concrete, pentru a demonstra aplicabilitatea și utilitatea matematicii, în viața de zi cu zi.

Prin această contextualizare, se declanșează un proces logic de gândire și se articulează cunoștințele mult mai eficient decât în cazul învățarii prin memorare. Aplicațiile practice îl susțin pe elev în a face trecerea de la dimensiunea teoretică la cea aplicativă.

Cursurile de pregatire vor incepe in luna octombrie  (16  octombrie) si vor fi organizate saptamanal pana la inceputul lunii iunie 2022 pe parcursul a 25 de sedinte a cate 2 ore.
 
Ședințele de pregătire  se vor desfășura sub atenta supraveghere a profesorilor centrului nostru, care dețin o bogată experiență în pregătirea elevilor pentru aceste examene și au obținut rezultate deosebite de-a lungul anilor.
 
Locurile sunt limitate si vor fi alocate in ordinea inscrierilor.
 
Grupele de studiu vor fi formate din 12 elevi.
 
Programul de pregătire se va desfasura la: 
 
 • centrul CEL PALLADY – str. Balta Albina nr. 9 sector 3, București în zilele de sâmbătă în intervalelel orare 09.00 – 11.00 si 11.00 -13.00
 • Pregatire ONLINE – ZOOM , in zilele de sâmbătă în intervalele orare 09.00-11 si 11.00-13.00
CUM FUNCȚIONEAZĂ
 • Urmărim înțelegerea și fixarea noțiunilor de bază, recuperarea lacunelor, efectuarea temelor și menținerea unui ritm constant de pregătire;
 • Explicăm importanța, relevanța și aplicațiile practice ale matematicii;
 • Formăm grupe restrânse de 8 – 12 elevi, echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunoștințe și stilurilor de învățare;
 • Încurajăm o competiție pozitivă între membrii grupului astfel încât toti elevii să obțină rezultate cât mai bune, să interacționeze unii cu ceilalți, să lucreze în echipă și să obțină performanțe maxime la momentele în care acest lucru este necesar;
 • Monitorizăm cu atenție și informăm părinții cu privire la activitatea copiilor;
 • Proiectăm și realizăm activități de instruire în baza competențelor și conținuturilor incluse în Curriculum Național.
PROFILE

În cadrul Centrului de Educație Lumina puteți opta pentru următoarele cursuri de pregătire la matematică, adresate elevilor din clasa a XI-a și a XII-a, precum și absolvenților de liceu care vor susține examenul de Bacalaureat:

 • Matematică M1 – profil real, specializarea matematică-informatică
   
 • Matematică M2 – profil real, specializarea științele naturii
 • Matematică M3 – profil real, specializarea tehnologie
Costuri
Matematica                        25 sedinte*2 ore 1.500 lei
Limba si literatura romana 25 sedinte*2 ore 1.500 lei
 
Pentru detalii suplimentare il puteti contacta pe domnișoara Mahri Taganova m.taganova@lumina.ro , 0770 60 40 90
 
Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de mai jos:

CEL – Pregătire Bacalaureat

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Leave a Comment

Scroll to Top
Visit Us On Facebook