NUMĂR REDUS DE ELEVI

Număr redus de elevi în cadrul grupelor de pregătire pentru Bacalaureat, Evaluare Națională sau admitere la universitate

In cadrul Centrului de Educație Lumina vă oferim posibilitatea de a vă pregăti în cele mai bune condiții în grupe cu număr redus de elevi.  Vă puteți înscrie la cursuri de pregătire pentru examenul de Bacalaureat, Evaluare Națională sau admitere la universitate.

Pentru toate variantele de cursuri propuse avem în vedere ca grupele să fie alcătuite dintr-un număr redus de cursanți. Copiii învață diferit și tocmai de aceea profesorii noștri acordă atenție fiecărui cursant.

In funcție de nivelul de pregătire și de obiectivul avut în vedere puteți opta pentru pregătire în grupe de maximum  12 cursanți. Grupele sunt formate în funcție de rezultatele obținute de elevi la testul de evaluare inițială. Astfel, se formează grupe omogene în cadrul cărora nivelul de pregătire al cursanților este asemănător.

Pregătire pentru Bacalaureat

Grupele de pregătire pentru examenul de Bacalaureat sunt formate din minim 8 și maxim 12 cursanți. Grupele sunt formate omogen din elevi cu același nivel de pregătire. Astfel, progresul individual al fiecărui elev poate fi urmărit mai ușor.

Pregătire pentru Evaluare Națională

Grupele de pregătire pentru examenul de Evaluare Națională sunt formate din minim 8 și maxim 12 cursanți. Grupele sunt formate omogen din elevi cu același nivel de pregătire.

Pregătire pentru admitere la universitate

Grupele de pregătire pentru examenul de admitere la universitate sunt formate din minim 5 maxim 12 cursanți. Viitorii studenți la medicină, politehnică sau ai universităților din străinătate se pot pregăti la materiile de examen (biologie, chimie, matematică, fizică) în grupe mici pentru a putea obține rezultatele așteptate.

Pregătire individuală

Pentru ședințe de pregătire individuală vă rugăm să ne contactați la adresa fahrettin.arslan@cedlum.ro. Ședințele de pregătire individuală se organizează în cursul săptămâni și programul este stabilit de comun acord cu cursantul și în funcție de disponibilitatea profesorului.

Scroll to Top
Visit Us On Facebook