PREZENTARE CEL

Centrul de Educație Lumina a fost creat pentru a oferi oportunitatea elevilor să se pregătească pentru susținerea examenelor la care trebuie să participe pe parcursul anilor de școală. Acest obiectiv a devenit cu atât mai important cu cât rezultatele la nivel național din ultimii ani au subliniat nevoia pentru o pregătire sistematizată și aprofundată a materiei.

Proiectul dezvoltat inițial de Universitatea Europei de Sud-Est Lumina, și-a propus să sprijine elevii care se pregătesc de absolvirea liceului pentru a face tranziția spre facultate cât mai ușoară. Deoarece examenul de Bacalaureat reprezintă un moment foarte important în viața oricărui elev, ne-am dorit să le oferim posibilitatea de a se pregăti cu cei mai buni profesori, într-o atmosferă plăcută alături de un colectiv solidar. Pe parcursul anilor am primit solicitări pentru organizarea altor tipuri de pregătire ( Evaluare Națională, admitrere la universitate, pregătire pentru performanță), motiv pentru care a fost creat în cadrul Lumina Instituții de Învățământ, Centrul pentru Educație, in anul 2016.

Centrul de Educație Lumina își propune să ofere tuturor cursanților acces la servicii de educație la cel mai înalt nivel, beneficiind de baza materială și experiența de peste 20 de ani de excelență în educație a Lumina Instituții de Invățământ.

Dincolo de performanță, de pregătirea educațională solidă pentru examene, Centrul de Educație Lumina oferă elevilor condiții optime, moderne, atât pentru studiu cât și pentru pauzele dintre cursuri.

Astfel, în pauzele dintre cursuri, elevii se pot bucura de facilitățile din campusul în care fac pregătirea: internet, mese de tenis de masă, teren de fotbal sau terasă în aer liber.

Vino la Centrul de Educație Lumina unde vei primi nu doar o pregătire excelentă dar îți vei face noi prieteni și si vei beneficia de cele mai bune condiții de pregătire.

Scroll to Top
Visit Us On Facebook