Cedlum Tabara De Vara Online Matematica Tineri de Performanta

TABĂRĂ DE VARĂ ONLINE MATEMATICĂ -TINERI DE PERFORMANȚĂ-

CURSURI DE PERFORMANȚĂ ÎN MATEMATICĂ PENTRU ELEVII CLASELOR VI-XI ÎN PERIOADA 22 IULIE-3 AUGUST COORDONATE DE CĂTRE PROFESOR DR. FLAVIAN GEORGESCU

Centrul Educațional Lumina vă invită să participați la tabăra de vară TINERI DE PERFORMANȚĂ susținută si coordonată de către profesor dr. Flavian Georgescu. Programul se adresează elevilor claselor VI-XI pasionați de matematică si care doresc să se pregătească pentru olimpiadele și concursurile școlare, oferind lecții de înaltă calitate cu profesori de top și foști olimpici internaționali.

Prof. Dr. FLAVIAN GEORGESCU, fost olimpic național si internațional, este antrenor al olimpicilor la matematică în cadrul Liceului Teoretic Internațional de Informatică din București (ICHB). Domnul profesor a pregătit de-a lungul anilor numeroși elevi care au obținut medalii si premii la olimpiadele si concursurile naționale si internaționale. Conceptul TINERI DE PERFORMANȚĂ a adus numeroase premii la concursurile școlare in ultimii ani elevilor care au pășit pragul acestor cursuri.

Cursurile se vor desfășura online pe platforma Zoom.

Programul este conceput in două module, elevii având opțiunea să se înscrie la ambele sau doar la unul dintre acestea. Modulul 1 se va desfășura în perioada 22-27 iulie, iar cel de al doilea în perioada 29 iulie – 3 august. În fiecare zi vor avea loc câte două lecții, între orele 10.00 si 12.00, respectiv între orele 13.00 si 15.00. Astfel fiecare modul va conține 12 lecții (adică 24 ore).

Tematica lecțiilor se bazează pe învățarea de noțiuni din anul viitor școlar și aprofundarea unor concepte utile în pregătirea olimpiadelor naționale, după cum urmează:

 

Materia pentru elevii clasei a VI-a (viitori elevi in clasa a VII-a)

Modulul 1 – Algebră și geometrie partea 1

Modulul 2 – Combinatorică și geometrie partea a 2-a

 

Materia pentru elevii clasei a VII-a (viitori elevi in clasa a VIII-a)

Modulul 1 – Combinatorică și teoria numerelor

Modulul 2 – Algebră și geometrie

 

Materia pentru elevii clasei a VIII-a (viitori elevi in clasa a IX-a)

Modulul 1 – Combinatorică și teoria numerelor

Modulul 2 – Algebră și geometrie

 

Materia pentru elevii clasei a IX-a (viitori elevi in clasa a X-a)

Modulul 1 – Logaritmi, funcții exponențiale, funcții

Modulul 2 – Numere complexe, combinatorică

 

Materia pentru elevii clasei a X-a (viitori elevi in clasa a XI-a)

Modulul 1 – Analiză matematică

Modulul 2 – Algebră liniară

 

Lecțiile vor fi susținute de către profesori de top, cu vastă experiență în pregătirea elevilor olimpici si de către foști olimpici medaliați la competițiile naționale și internaționale. Pe lângă domnul profesor Flavian Georgescu, enumerăm pe domnii profesori Elena Nicolae (antrenor al olimpicilor de la gimnaziu în cadrul ICHB), Traian Preda (profesor la Colegiul Național Grigore Moisil din București), Theodor Cristea (fost olimpic național), Lucian Petrescu (profesor la Liceul Teoretic Grigore Moisil din Tulcea), Felician Preda (profesor la Școala Gh. Țițeica – Craiova), Vlad Matei (a obținut titlul de doctor în matematică în anul 2017 la Universitatea Wisconsin Madison).

Locurile sunt limitate și vor fi acordate in ordinea înscrierii.

Tariful pentru înscrierea la unul dintre module este 1690 lei, iar pentru înscrierea la ambele este de 2990 lei.

Pentru înscriere vă rugăm să completați și să semnați contractul de mai jos și să îl încărcați în formularul de înscriere:

CONTRACT

(Pentru a valida mai repede înscrierea, vă rugăm să ne transmiteți dovada plații la adresa de email tinerideperformanta@gmail.com  )

Pentru înscriere vă rugăm sa completați formularul din link-ul următor:

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Pentru alte detalii, puteți să ne contactați la adresa de email tinerideperformanta@gmail.com, gabriela.dragoi@cedlum.ro sau la numarul de telefon 0773.724.740.

 

Vă așteptăm cu drag!

 

Scroll to Top
Visit Us On Facebook