Ai între 7 și 20 de ani?
Vrei să devii independent, responsabil și să depășești bariera de exprimare în limba engleză?
Iți dorești sa experimentezi o scoală britanica sau o școală în SUA, într-un sistem diferit de educație?

Vino cu noi într-o tabăra internațională! Iți garantam o experiența educativa unica, distracție, schimb intercultural, internaționalitate și prietenii noi, legate pe viata.

Colegii prestigioase te așteaptă cu porțile deschise, cu programe complexe ce includ cursuri interactive de limba engleza, activități recreative și vizite la obiective turistice reprezentative.

In taberele internaționale CEL vei avea parte de multa acțiune, interacțiune, distracție și vei parcurge experiente de neuitat.

tabere-internaționale

Intre beneficiile participării la un astfel de program se număra:

  • Ii ajuta pe cursanți sa se integreze într-un mediu multicultural, acum și mai târziu. Nu veți găsi niciunde, nici măcar cu ocazia vacantelor petrecute in familie, un cadru mai autentic pentru exersarea abilitaților de comunicare (într-o limba străina), a abilităților sociale și de relaționare cu alte persoane, ținând cont de background-ul cultural și national al fiecăruia.
  • Cursanții pot experimenta un nou cadru de învăţare, acesta fiind de multe ori primul contact in direcția aplicării pentru continuarea studiilor in străinătate.
  • Varietatea și complexitatea cursurilor și activităților ii va surprinde plăcut pe copii, aceștia beneficiind de baze materiale excepționale chiar in incinta unor renumite colegii sau universități.
  • Cursurile de limba engleza sunt susținute de către profesori cu calificări internaţional pentru predarea limbii engleze, calitatea acestor programe fiind recunoscuta de British Council prin inspecțiile efectuate periodic.

Toate acestea se pot întâmplă având un feedback permanent din partea reprezentantului nostru, însoțitorul grupului de cursanți, lăsând totodată acestora sentimentul de relaxare și independenta.

No post found!

Scroll to Top
Visit Us On Facebook