Tineri de performanta

Tineri de Performanta – modulul II (VII-XI)

CEL – Centrul de Educație Lumina va invita sa participati la cursul modular online Tineri de Performanta modulul II sustinut si coordonat de Prof.Dr.Flavian GEORGESCU.
Acest program este dedicat elevilor care sunt în clasele a 7-12.

CEL vine sprijinul elevilor din toata tara pasionati de matematica si care doresc sa se pregateasca pentru concursurile si olimpiadele scolare.

Scopul acestui modul este de a pregati elevii din toata tara pasionati de matematica pentru olimpiadele si concursurile scolare, acestia beneficiind de pregatiri de inalta calitate.

Prof. Dr. Flavian GEORGESCU, fost olimpic national si international , este antrenor al olimpicilor la matematica in cadrul Liceului International de Informatica (ICHB).

Domnul profesor a pregatit de-a lungul anilor numerosi elevi care au obtinut medalii si premii la olimpiadele si concursurile nationale si internationale.

Activitatile se vor desfasura online pe platforma zoom (www.zoom.us).

Informatiile de conectare vor fi transmise inainte de inceperea cursului participantilor acceptati la curs.

Programul se va desfășura pe perioada semestrului II, intre 10 ianuarie si 12 aprilie. Elevii vor avea parte de cate o ședință de pregătire pe saptamana (in total 14 lectii a cate 2 ore fiecare).

La clasele de liceu, lectiile vor fi sustinute preponderent de catre domnul profesor Flavian Georgescu (aproximativ jumatate dintre acestea). Pe parcursul celorlalte pregatiri, cursantii vor beneficia de experienta si pregatirea unei echipe de elita formata din profesori si olimpici nationali si internationali. Ii enumeram pe:
-Dan Dumitrescu – fost olimpic national si international, medaliat de trei ori cu aur la Olimpiada Nationala de Matematica si medaliat cu aur la concursul international pentru studenti Seemous. A fost component al lotului largit de seniori.
-Lucian Petrescu – profesor de matematica la Liceul Teoretic Grigore Moisil Tulcea, a tinut lectii la loturile largite de olimpici, cu experienta de ani de zile in antrenamentele olimpicilor.
-George Picu – fost olimpic national si international, medaliat de doua ori cu aur, de doua ori cu argint si o data cu bronz la Olimpiada Nationala de Matematica. In anul 2016 a obtinut medalie de aur la Olimpiada Balcanica de Juniori.

La clasa a VIII-a, lectiile vor fi sustinute de catre domnul profesor Flavian Georgescu impreuna cu doamna profesoara Elena Nicolae, profesor antrenor al olimpicilor la gimnaziu in cadrul ICHB, cu multi ani de experienta. A obtinut cu elevii dumneaei numeroase premii la concursurile si olimpiadele nationale si internationale

La clasa a VII-a lectiile vor fi sustinute preponderent de doamna profesoara Elena Nicolae (aproximativ jumate dintre acestea). Celelate lectii vor fi sustinute de catre domnii profesori Lucian Petrescu, Anca Baltariga si Flavian Georgescu.

Modulul II –   10 ianuarie – 12 aprilie 2021

Orarul de desfasurare a lectiilor

Clasa a VII-a marti ora 16.30
Clasa a VIII-a marti ora 16.30
Clasa a IX-a luni ora 16.30
Clasa a X-a marti ora 16.00
Clasa a XI-a luni ora 16.00

La sfarsitul cursului, fiecare elev participant va primi o adeverinta de absolvire a modulului TINERI PENTRU PERFORMANTA utila in cadrul CV-ului personal. De asemenea, la finalul modulului va avea loc un test, fara clasament, ale carui rezultate vor putea fi evidentiate in adeverinta la solicitarea participantului.

Tariful participarii la modul (28 de ore) este de 1.590 RON.

Locurile sunt limitate și vor fi alocate in ordinea înscrierii.

Pentru înscriere va rugam sa completati formularul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9A8CrVpGw-P6IQIu6IsszgyLKsrneDl8TXhkfZ63JzAnLQA/viewform?fbclid=IwAR2sVoo-NIWbDUwxSyvoHh1Zvt5RjdqkA6xhThnNCluW3_aPIJF1RoRlaTA

Scroll to Top
Visit Us On Facebook