Tineri de performanta VIII

Tineri de Performanta IX – XI

CURSURI DE PERFORMANTA LA MATEMATICA PENTRU CLASELE IX-XI PE PERIOADA ANULUI SCOLAR 2021-2022

CEL-Centrul de Educatie Lumina va invita sa participați la cursul modular online TINERI PENTRU PERFORMANTA sustinut si coordonat de prof. dr. FLAVIAN GEORGESCU.

 Acest program este dedicat elevilor care sunt in clasele a IX-a, a X-a si a XI-a in anul scolar 2021-2022.

Scopul acestui modul este de a pregati elevii din toata tara pasionati de matematica pentru olimpiadele si concursurile scolare, acestia beneficiind de pregatiri de inalta calitate.

Prof. DR. FLAVIAN GEORGESCU, fost olimpic national si international, este antrenor al olimpicilor la matematica in cadrul Liceului Teoretic International de Informatica din Bucuresti (ICHB). Domnul profesor a pregatit de-a lungul anilor numerosi elevi care au obtinut medalii si premii la olimpiadele si concursurile nationale si internationale.

Activitatile se vor desfasura online pe platforma Zoom.

Primul modul se va desfasura pe intreaga perioada a semestrului I, intre 13 septembrie si 21 decembrie. Elevii vor avea parte de cate o ședință de pregătire pe saptamana (in total 14 lectii a cate 2 ore fiecare).

Cursul va continua în semestrul al II-lea cu un nou modul cu același program.

La clasele de liceu, lectiile vor fi sustinute preponderent de catre domnul profesor Flavian Georgescu (aproximativ jumatate dintre acestea). Pe parcursul celorlalte pregatiri, cursantii vor beneficia de experienta si pregatirea unei echipe de elita formata din profesori si olimpici nationali si internationali. Ii enumeram pe:

Dan Dumitrescu – fost olimpic national si international, medaliat de trei ori cu aur la Olimpiada Nationala de Matematica si medaliat cu aur la concursul international pentru studenti Seemous. A fost component al lotului largit de seniori.

Lucian Petrescu – profesor de matematica la Liceul Teoretic Grigore Moisil Tulcea, a tinut lectii la loturile largite de olimpici, cu experienta de ani de zile in antrenamentele olimpicilor.

George Picu – fost olimpic national si international, medaliat de doua ori cu aur, de doua ori cu argint si o data cu bronz la Olimpiada Nationala de Matematica. In anul 2016 a obtinut medalie de aur la Olimpiada Balcanica de Juniori.  

Victor Vacariu – profesor al olimpicilor in cadrul Liceului Teoretic International de Informatica din Bucuresti. Cu experienta de multi ani, a condus numeroase generatii care au castigat premii importante la competitiile nationale si internationale.  

La clasa a VIII-a, lectiile vor fi sustinute de catre domnul profesor Flavian Georgescu impreuna cu doamna profesoara Elena Nicolae, profesor antrenor al olimpicilor la gimnaziu in cadrul ICHB, cu multi ani de experienta. A obtinut cu elevii dumneaei numeroase premii la concursurile si olimpiadele nationale si internationale

Orarul de desfasurare a lectiilor

Clasa a IX-a    luni ora 16.30

Clasa a X-a marti  ora 16.00

Clasa a XI-a luni  ora 16.00

La sfarsitul cursului, fiecare elev participant va primi o adeverinta de absolvire a modulului TINERI PENTRU PERFORMANTA utila in cadrul CV-ului personal. De asemenea, la finalul fiecarui modul va avea loc un test, fara clasament, ale carui rezultate vor putea fi evidentiate in adeverinta la solicitarea participantului.

Locurile sunt limitate si vor fi acordate in ordinea inscrierii.

Tariful unui modul (28 de ore) este de 1.590 RON.

Tariful pentru două module ( sem I + sem II) este de 2.850 RON, pentru cursanții înscriși până la data de 10 septembrie 2021.

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de mai jos                                                                                                                                                                                                                                                                          

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9A8CrVpGw-P6IQIu6IsszgyLKsrneDl8TXhkfZ63JzAnLQA/viewform?fbclid=IwAR2sVoo-NIWbDUwxSyvoHh1Zvt5RjdqkA6xhThnNCluW3_aPIJF1RoRlaTA

Scroll to Top
Visit Us On Facebook