Tineri de performanta VIII

Tineri de Performanta VII

CURSURI DE PERFORMANTA LA MATEMATICA PENTRU CLASA a VII-a PE PERIOADA ANULUI SCOLAR 2021-2022

CEL-Centrul de Educatie Lumina va invita sa participați la cursul modular online TINERI PENTRU PERFORMANTA.

 Acest program este dedicat elevilor care sunt in clasele a VII-a in anul scolar 2021-2022.

Scopul acestui modul este de a pregati elevii din toata tara pasionati de matematica pentru olimpiadele si concursurile scolare, acestia beneficiind de pregatiri de inalta calitate.

Activitatile se vor desfasura online pe platforma Zoom.

Primul modul se va desfasura pe intreaga perioada a semestrului I, intre 13 septembrie si 21 decembrie. Elevii vor avea parte de cate o ședință de pregătire pe saptamana (in total 14 lectii a cate 2 ore fiecare).

Cursul va continua în semestrul al II-lea cu un nou modul cu același program.

Lectiile vor fi sustinute preponderent de catre o echipa de profesori de inalta calitate ai Liceului Teoretic International de Informatica si nu numai.

  • Elena Nicolae, profesor antrenor al olimpicilor la gimnaziu in cadrul ICHB, cu multi ani de experienta. A obtinut cu elevii dumneaei numeroase premii la concursurile si olimpiadele nationale si internationale.
  • Lucian Petrescu – profesor de matematica la Liceul Teoretic Grigore Moisil Tulcea, a tinut lectii la loturile largite de olimpici, cu experienta de ani de zile in antrenamentele olimpicilor.
  • Flavian Georgescu – fost olimpic national si international, este antrenor al olimpicilor la matematica in cadrul Liceului Teoretic International de Informatica din Bucuresti (ICHB). Domnul profesor a pregatit de-a lungul anilor numerosi elevi care au obtinut medalii si premii la olimpiadele si concursurile nationale si internationale.
  • Anca Baltariga, profesor de matematica in cadrul ICHB, fosta olimpica, daruieste cu pasiune mai departe din experienta sa copiilor.

Orarul de desfasurare a lectiilor

In fiecare zi de marti  incepand cu ora 16.30

La sfarsitul cursului, fiecare elev participant va primi o adeverinta de absolvire a modulului TINERI PENTRU PERFORMANTA utila in cadrul CV-ului personal. De asemenea, la finalul fiecarui modul va avea loc un test, fara clasament, ale carui rezultate vor putea fi evidentiate in adeverinta la solicitarea participantului.

Locurile sunt limitate si vor fi acordate in ordinea inscrierii.

Tariful unui modul (28 de ore) este de 1.590 RON.

Tariful pentru două module ( sem I + sem II) este de 2.850 RON, pentru cursanții înscriși până la data de 10 septembrie 2021.

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de mai jos                                                                                                                                                                                                                                                                          

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9A8CrVpGw-P6IQIu6IsszgyLKsrneDl8TXhkfZ63JzAnLQA/viewform?fbclid=IwAR2sVoo-NIWbDUwxSyvoHh1Zvt5RjdqkA6xhThnNCluW3_aPIJF1RoRlaTA

Scroll to Top
Visit Us On Facebook