Tineri de performanta

Tineri de Performanta IX

CURSURI DE PERFORMANTA LA MATEMATICA PENTRU CLASA a IX-a PE PERIOADA SEMESTRULUI I

CEL – Centrul de Educație Lumina va invita sa participați la cursul modular online TINERI PENTRU PERFORMANȚA susținut si coordonat de prof. dr. FLAVIAN GEORGESCU. Acest program este dedicat elevilor care sunt in clasa a IX-a în anul școlar 2021-2022.

Scopul acestui modul este de a pregăti elevii din toată țara pasionați de matematică pentru olimpiadele și concursurile școlare, aceștia beneficiind de pregătire de înaltă calitate.

Prof. DR. FLAVIAN GEORGESCU, fost olimpic national si internațional, este antrenor al olimpicilor la matematică în cadrul Liceului Teoretic Internațional de Informatică din București (ICHB). Domnul profesor a pregătit de-a lungul anilor numeroși elevi care au obținut medalii și premii la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale.

Activitățile se vor desfășura online pe platforma Zoom.

Programul se va desfășura pe întreaga perioadă a semestrului I, între 13 septembrie și 21 decembrie. Elevii vor avea parte de câte o ședință de pregătire săptămânal (în total 14 lecții a câte 2 ore fiecare).

Lecțiile vor fi susținute preponderent de către domnul profesor Flavian Georgescu (aproximativ jumătate dintre acestea). Pe parcursul celorlalte ore de pregatire, cursanții vor beneficia de experiența și pregătirea unei echipe de elită formată din profesori și olimpici naționali și internaționali. Îi enumerăm pe:

– Dan Dumitrescu– fost olimpic național și internațional, medaliat de trei ori cu aur la Olimpiada Națională de Matematică și medaliat cu aur la concursul internațional pentru studenți Seemous. A fost component al lotului lărgit de seniori.

– Lucian Petrescu – profesor de matematică la Liceul Teoretic Grigore Moisil Tulcea, a ținut lecții la loturile lărgite de olimpici, cu experiență de ani de zile în antrenamentele olimpicilor.

– George Picu – fost olimpic național și internațional, medaliat de două ori cu aur, de două ori cu argint și o dată cu bronz la Olimpiada Națională de Matematică. In anul 2016 a obținut medalie de aur la Olimpiada Balcanică de Juniori.  

– Victor Vacariu – profesor al olimpicilor în cadrul Liceului Teoretic Internațional de Informatică din București. Cu experiența de mulți ani, a condus numeroase generații care au câștigat premii importante la competițiile naționale și internaționale.  

Orarul de desfășurare a lecțiilor

Clasa a IX-a  luni  16.30 – 18.20

La finalul cursului, fiecare elev participant va primi o adeverință de absolvire a modulului TINERI PENTRU PERFORMANȚA utilă în cadrul CV-ului personal.

Locurile sunt limitate și vor fi alocate în ordinea înscrierii.

Tariful unui modul (14 ședințe, 28 de ore) este de 1.590 RON.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul la link-ul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9A8CrVpGw-P6IQIu6IsszgyLKsrneDl8TXhkfZ63JzAnLQA/viewform

Scroll to Top
Visit Us On Facebook